Tarih:5.2.2018

DERS EKLEME - BIRAKMA

Üniversitemiz 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin 2017-2018 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı ders ekleme - bırakma, 05 Şubat 2018 - 09 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. Hiç ders seçimi yapmayan öğrencilerde derslerini ekleyip danışman onayına gönderebilmektedirler.

Üniversitemiz web sayfasından, Akademik-Öğrenci Bilgi Sisteminden giriş yapılmalıdır. Öğrencilerimizin, kullanıcı adı ve şifresi ile Öğrenci Otomasyon Sisteminden bırakması ve ya eklemesi gereken dersleri varsa ekleyerek, danışman onayına göndermeleri gerekmektedir.

Ders seçimi zamanında, dersleri danışman tarafından onaylı olan öğrenciler, derslerinde herhangi bir değişiklik yapmayacaklarsa hiçbir işlem yapmayacaklardır.