Tarih:6.11.2017

İstanbul Esenyurt Üniversitesi (İESU) kurulduğu günden bu yana kontenjan ve doluluk oranlarını artırması ve tercih edilebilirlik bakımından üniversiteler sıralamasında üst sıralardaki yerini koruması ile öne çıkmaya devam etmektedir.

Gerek akademik kadrosu, gerek sosyal ve teknolojik gelişmeleri ile her yıl değişime ve dönüşüme öncülük etmek isteyen üniversitemiz, öğrencilerine sunduğu imkânlarıyla göz doldurmaktadır.

İESU geleceğe yön verebilecek bireyleri yetiştirme vizyonu çerçevesinde 2013 yılında 295 öğrenci ile başladığı eğitim-öğretim hayatına 2017 yılında (ÖSYS/DGS/Yatay Geçiş ve Lisansüstü) %90 doluluk oranı ve 10.000 e yaklaşan öğrenci sayısı ile devam etmektedir. Gelecek yıllarda da bu vizyon ve misyon ile yükseköğretim camiasına ve öğrencilerine sunduğu katma değerler ile yoluna devam edecektir.