ETKİNLİK

Başlangıç Tarih:6.7.2017

İstanbul Esenyurt Üniversitesi’nde Mezuniyet Sevinci

İstanbul Esenyurt Üniversitesi, 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Törene, Esenyurt Kaymakamı Sayın Ekrem İnci, Küçükçekme Kaymakamı Sayın Harun Kaya, Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Orhan Özyurt, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörü Sayın Prof Dr. Cuma Bayat ile İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Dr. Azmi Ofluoğlu, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu ile mezun olan öğrenciler, aileleri ve çok değerli misafirler katıldı.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2016-2017 akademik yılında ilk defa 4 yıllık lisans eğitimini tamamlayan Mimarlık Mühendislik Fakültesi’nde İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık bölümlerinden, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Çocuk Gelişimi ve Sosyal Hizmet bölümlerinden de mezun verdi.

Aynı zamanda ön lisans eğitimini başarıyla tamamlayan Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Meslek Yüksekokulu bölüm öğrencileri de diploma sevinci yaşadı.

Mezuniyet töreninde sanatçı Yusuf Güney de şarkılarıyla mezun olan öğrencilerin diploma sevincine eşlik etti.