ETKİNLİK

Başlangıç Tarih:7.7.2017

BESYO Geleceğin Spor Yöneticilerini Seçti

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Spor Yöneticiliği Bölümü birinci sınıf öğrencilerinin seçileceği Özel Yetenek Sınavı, aday öğrencilerin büyük coşkusuyla gerçekleşti.

7 Temmuz Cuma günü başlayan, 8-9 Temmuz günleri devam eden ve sürat, dayanıklılık ve koordinasyon yeteneklerinin derecelendirildiği Koordinasyon Sınavı'nda 348 aday öğrenci ter dökerken, öğrenci aileleri ve aday öğrencilerin arkadaşları sınavın yapıldığı Cumhuriyet Spor Salonu'nu doldurdu.  Ayrıca yapılan mülakatlarda adayların sportif geçmişleri değerlendirilmek üzere kayıt altına alındı.

Üç gün boyunca devam eden Koordinasyon ve Beceri Parkuru, İstanbul Esenyurt Üniversitesi akademik ve idari kadro gözetiminde düzenlenirken, eğitimlerini Spor Yöneticiliği Bölümü'nde sürdüren öğrencilerimiz sınavlarda görev yaparak mesleki becerilerini geliştirme fırsatı buldu.

Koordinasyon Sınavı ve mülakatlarda başarılı sayılan öğrenciler, 10 Temmuz 2017 Pazartesi günü üniversitemizin web sayfasında ilan edilecek. Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, kayıtları İstanbul Esenyurt Üniversitesi yerleşkesinde, 10 - 12 Temmuz 2017 tarihleri arasında 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacaktır.