ETKİNLİK

Başlangıç Tarih:11.7.2017

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınavı Büyük Katılımla Gerçekleştirildi

Daha önce Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Yöneticiliği Bölümü'ne giriş için yapılan 2017 Özel Yetenek Sınavı'nın bir diğer ayağı da Antrenörlük Eğitimi Bölümü'nde gerçekleştirildi.

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı'nın BESYO Antrenörlük Eğitimi Bölümü birinci sınıf öğrencilerinin belirleneceği Özel Yetenek Sınavı'na 355 öğrenci katılarak büyük heyecan yaşadı.

11-12-13 Temmuz tarihlerindeki sınav süresince aday öğrencilerin; sürat, dayanıklılık ve koordinasyon becerileri sınanırken, adaylar daha önce seçtikleri branşlar doğrultusunda Branş Sınavı'nda ve mülakatlarda kendilerini gösterdi.

Koordinasyon Sınavı'nın haricinde; atletizm, basketbol, futbol, hentbol, taekwondo, voleybol ve yüzme branşlarında Branş Sınavı'na katılan öğrenciler sportif geçmişleri ve branş becerileriyle Özel Yetenek Sınavı'nı kazanmaya çalıştı.

Adayların sınavlarda gösterdikleri performans sonucunda oluşan sınav sonuçları ve asil kayıt listesi 14 Temmuz tarihinde, üniversitemizin resmi web sayfasında ilan edilecek. Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kayıtları ise İstanbul Esenyurt Üniversitesi yerleşkesinde 14-17-18-19 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecektir.