Anasayfa/ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TARİHLERİ VE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

LİSANS / ÖNLİSANS KAYITLARI

Öğrencilerimizin kayıtları ilgili mevzuat hükümleri gereği Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır. Disiplin cezasıyla yükseköğretim kurumlarından çıkarılmış olanlar ve belgelerinde tahrifat bulunanlar ile belgelerindeki eksikliği süresi içinde gideremeyenlerin kayıtları yapılmaz; yapılmış ise iptal edilir.

1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında üniversitemiz Esenyurt Yerleşke 1’de (Rektörlük)  yapılacak olan kesin kayıtlarda yoğunluk yaşanmaması için; fakülte/yüksekokullara göre kesin kayıtlar aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MESLEK YÜKSEKOKULU KAYIT TARİHİ
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 01.09.2014
MESLEK YÜKSEKOKULU 02.09.2014
İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 03.09.2014
MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAK.+UYGULAMALI BİLİMLER FAK. 04.09.2014
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 05.09.2014

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
  • YGS ve LYS ile yerleşen öğrenciler için lise diplomasının ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı,
  • 4 adet fotoğraf,
  • ÖSYS sonuç belgesi internet çıktısı,
  • Nüfus cüzdan fotokopisi,
  • Askerlik çağına gelmiş 1991 doğumlu ve daha yukarı yaştaki erkek adaylar için, ilgili askerlik şubesinden alınacak "bir fakülte veya yüksekokula kayıt olmasında askerlikçe sakınca olmadığı" na dair belge.

Adres: Doğan Araslı Bulv. No:120 Esenyurt
İstanbul / Türkiye
Telefon: 444 9 123
E-posta: tanitim@esenyurt.edu.tr

TOPLU TAŞIMA İLE ULAŞIM
HAT NO HATTIN ADI
142 BOĞAZKÖY MAH- AVCILAR METROBÜS
142E ESENYURT İNCİRTEPE-AKSARAY
144A DELİKLİKAYA-ÖMERLİ KİPTAŞ KNT-İÜ AVCILAR KAMPÜSÜ
146 BOGAZKÖY MH.-BAHÇEŞEHİR-BAKIRKÖY
147 ŞAHİNTEPESİ - AVCILAR
76D BAHÇEŞEHİR-TAKSİM(ÇİFT KATLI)

ÖZEL ARAÇ İLE ULAŞIM

D-100 Silivri / Esenyurt
Haramidere Kavşağından Esenyurt yoluna (TEM Bağlantı Yolu) giriş yapınız. Esenyurt Köprüsü’nü geçiniz. Esenyurt - Hoşdere - Firuzköy çıkışından sonra sağa dönüp, Yonca Caddesini takip ediniz. 410. sokağa ulaşınca, sağa dönüş yaparak Mandıra Caddesine geçiniz ve tekrar sağa dönüş yaparak cadde boyunca ilerleyiniz. Cadde sonunda solda üniversitemizi göreceksiniz.

FSM Köprüsü / Esenyurt
Tem üzerinden Edirne yönünde ilerleyin. Mahmutbey gişelerinden giriş yaparak Avcılar gişelerinden çıkın.  Haramidere - Tem E-5 bağlantı yolunu ilerleyin Firuzköy- Avcılar – Esenyurt ayrımından sağa giriş yapın. Doğan Araslı Bulvarı üzerine çıkış yapmış olacaksınız. 500 m sonra solda üniversitemizi göreceksiniz.

Cevizlibağ / Esenyurt
Metrobüs güzargahı boyunca ilerleyin. Avcılar Metrobüs durağından Firuzköy yönüne sağ dönüş yapın. İstanbul Üniversitesi’nin önünden sola dönüş yaparak Esenyurt yönlendirme tabelasını takip edin, 4 km sonra sağda üniversitemizi göreceksiniz.