Anasayfa/ 2015 Yılı Mezuniyet Töreni
2015 Yılı Mezuniyet Töreni
İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2015 Yılı Mezuniyet Töreni Esasları Aşağıdaki Gibidir;
İstanbul Esenyurt Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Ön Lisans programları Mezuniyet Töreni 17 Haziran 2015 Çarşamba günü Esenyurt Nikah Sarayı’nda gerçekleşecektir.
Buna Göre;
İstanbul Esenyurt Üniversitesi Mezuniyet Töreni 17 Haziran Çarşamba Saat: 14.00’da
başlayacaktır.

Öğrencilerin,
Esenyurt Nikah Sarayı’nda kendileri için belirlenen alanda en geç Saat: 12.30’ da hazır bulunmaları gerekmektedir.
Öğrenciler – Öğrenci Yakınları – Akademisyenler ve Protokol üyeleri kendileri için ayrılmış alanda törene katılacaklardır. Öğrencilerin oturma yerleri programlara göre düzenlenecektir. Program öğrencileri, kendi program başkanlarının nezaretinde hareket edeceklerdir. Etkinlik günü öğrencilerimizin, program başkanlarının yönlendirmelerine dikkat etmeleri önemli ve gereklidir.
Kep ve Cübbe Dağıtımı
Mezuniyete Katılacak Öğrencilerimiz için Kep ve Cübbe Dağıtımı 10 Haziran Çarşamba günü saat 09.00’ da başlayacaktır. Öğrencilerin Kep ve Cübbelerini 13 Haziran Cumartesi Günü 13.00’a kadar teslim almaları gerekmektedir. Kep ve Cübbeler İstanbul Esenyurt Üniversitesi Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde 50TL karşılığında kiraya verilecektir. 26 Haziran tarihine kadar öğrenciler cübbelerini iade ederek, 25TL depozito ücreti geri alabileceklerdir (25TL kira bedelidir) . Ücretlerin Muhasebe birimine ödenmesinin ardından, öğrencilerimiz makbuz karşılığında kep ve cüppelerini Halkla İlişkiler yetkililerinden teslim alacaklardır.
Davetiye Dağıtımı
17 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 14.00' de başlayacak Mezuniyet Töreni'nin davetiyelerini 10 Haziran 2015 Çarşamba gününden itibaren cübbeleri ile beraber Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden alabilirsiniz. Davetiyeler öğrenci hariç 2 kişiliktir.

Detaylı bilgi için: Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 444 9 123