Anasayfa/ 2016 - 2017 Öğretim Yılı BESYO / Spor Yöneticiliği Özel Yetenek Sınav Sonuçları
ÖNEMLİ DUYURU

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin 14 – 17 Haziran tarihleri arasında kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

İlan edilenler kazandıkları bölüme asil kayıt için gerekli evraklarıyla adının ilan edilen gün ve süre içinde asil kaydını yaptırmak zorundadır, aksi takdirde hiç bir hak talep edemez. Tüm adaylar durumlarını kendileri takip etmek zorundadır. Sınavı kazanan asil adaylar, listede ilan edilen kesin kayıt süresi içinde gerekli belgeleri eksiksiz olarak Üniversitemizin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmek suretiyle kayıtlarını yaptırırlar. Zamanında kesin kaydını yaptırmayan aday kayıt hakkından feragat etmiş sayılır ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemez.

YEDEKLERİN KAYIT HAKKI KAZANMA SÜRECİ

Kesin kayıt hakkı ilan edilen günlerde kontenjan dolduğunda yedekten kayıt hakkı kazanan öğrencilerin ilanı yapılmayacaktır. Yedek listedeki adayların, ilandaki sıralamaya göre 20 Haziran 2016 Pazartesi günü saat 10:30’ da BESYO müdürlüğünce kontenjan dolana kadar aday sırasına göre sözel duyuru ile açıklama yapılacaktır.
Yedek listede kalan tüm adaylar 20 Haziran 2016 Pazartesi günü İstanbul Esenyurt Üniversitesi 10. Katta bulunan 10A1 sınıfında hazır bulunacaklardır. Yedek listeden kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt hakları 20 Haziran 2016 Pazartesi Günü başlar ve 23 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar yapılır.

Erkek Öğrenciler Yedek Listesi için tıklaynız
Kız Öğrenciler Yedek Listesi için tıklayınız