Anasayfa/ Antrenörlük Eğitimi Özel Yetenek Sınavı Sonuçları ve Kayıtlar

Asil Kazanan Adayların Kesin Kayıt Takvimi
Sınav sonuçlarının ilanını takiben asil listeden kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kayıtları İstanbul Esenyurt Üniversitesi yerleşkesinde, 21 – 24 Haziran 2016 tarihleri arasında 09.00-17.00 saatleri arasında yapılır.
İlan edilenler kazandıkları programa asil kayıt için gerekli evraklarıyla adının ilan edilen gün ve süre içinde asil kaydını yaptırmak zorundadır, aksi takdirde hiç bir hak talep edemez. Tüm adaylar durumlarını kendileri takip etmek zorundadır. Sınavı kazanan asil adaylar, listede ilan edilen kesin kayıt süresi içinde gerekli belgeleri eksiksiz olarak Üniversitemizin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmek suretiyle kayıtlarını yaptırırlar. Zamanında kesin kaydını yaptırmayan aday kayıt hakkından feragat etmiş sayılır ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemez.

ÖNEMLİ NOT: Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2016- 2017 Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavında Karate- Do Branşına başvuru yapılmamıştır. Karate- Do branşı için ayrılmış olan kontenjan diğer branşlara dağıtılmıştır.
Kayıt hakkı kazanan öğrenciler bölümümüze kayıt olduklarında mezun olana kadar kazandığı branşta öğrenim görecek olup, branş değişimi kesinlikle olmayacaktır.

Yedek Adayların Kesin Kayıt Takvimi
Kesin Kayıt İlanı
Kesin kayıt hakkı ilan edilen günlerde kontenjan dolduğunda yedekten kayıt hakkı kazanan öğrencilerin ilanı yapılmayacaktır. Yedek listedeki adayların, ilândaki sıralamaya göre 27 Haziran 2016 Pazartesi günü saat 10:30’da BESYO müdürlüğünce kontenjan dolana kadar aday sırasına göre sözel duyuru ile açıklama yapılacaktır. Yedek listede kalan tüm adaylar 27 Haziran 2016 Pazartesi günü İstanbul Esenyurt Üniversitesi 10. Katta bulunan 10A1 sınıfında hazır bulunacaklardır. Yedek listeden kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt hakları 27 Haziran 2016 Pazartesi Günü başlar ve 29 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar yapılır.

Asil adayların kesin kayıt işlemlerini takiben yapılacak yedek adayların kesin kayıt işlemleri, İstanbul Esenyurt Üniversitesi yerleşkesinde 27  – 29 Haziran 2016 tarihleri arasında, mesai saatleri içinde yapılacaktır. İlan edilen sürede kayıt yaptırmayanların yerine başarı sırasına göre ilan edilen listede yedekte kalmış olan adaylardan en üst sırada olan birinci yedekten başlayarak sırayla müracaat hakkı doğar.
Yedek listeden kazandıkları ilan edilenler kazandıkları programa asil kayıt için gerekli evraklarla adının ilan edilen gün ve süre içinde asil kaydını yaptırmak zorundadır, aksi takdirde hiç bir hak talep edemezler. Kayıt hakkı kazanan yedek adaylar, listede ilan edilen kesin kayıt süresi içinde gerekli belgeleri eksiksiz olarak Üniversitemizin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na teslim etmek suretiyle kayıtlarını yaptırırlar. Zamanında kesin kaydını yaptırmayan aday kayıt hakkından feragat etmiş sayılır ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemez.  Kayıt hakkını kullanmayan adayın yerine başarı listesinde bir alt sırada bulunan adaya hak tanınır. Bu işlem kontenjanın tamamlanmasına kadar tekrarlanır.

Özel Yetenek Sınavı Sonuçları (%50 Burs)
Atletizm Branşı Sonuçları için tıklayınız

Basketbol Branşı Sonuçları için tıklayınız