Anasayfa/ BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Büyük Katılımla Gerçekleştirildi
2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı'nın BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü birinci sınıf öğrencilerinin belirleneceği Özel Yetenek Sınavı, aday öğrencilerin büyük katılımıyla gerçekleşti.

Aday öğrencilerin; sürat, dayanıklılık ve koordinasyon becerilerinin sınandığı Koordinasyon Sınavı'nda yaklaşık 250 öğrenci ter dökerken, salonu dolduran öğrenci aileleri ve arkadaşları sınav olan adaylara büyük destek verdi. Ayrıca sınavda; adayların sportif geçmişleri değerlendirilmek üzere yapılan mülakatlarda kayıt altına alındı.

Sınav sonuçları ve başarılı sayılan öğrenciler 14 Haziran 2016 tarihinde üniversitemizin web sayfasında ilan edilirken,  kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kayıtları İstanbul Esenyurt Üniversitesi yerleşkesinde, 14 – 17 Haziran 2016 tarihleri arasında 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Kesin kayıtlarda kontenjanların dolmaması halinde 20 Haziran'da Yedek Kayıt Listesi ilan edilecek ve yedek listede kalan tüm adaylar 20 Haziran 2016 Pazartesi günü İstanbul Esenyurt Üniversitesi 10. Katta bulunan 10A1 sınıfında hazır bulunacaklardır.