Anasayfa/ BESYO & SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI LİSTESİ (09 HAZİRAN 2016 PERŞEMBE)
BESYO - SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE;

BESYO / Spor Yöneticiliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı'nın 09 Haziran Perşembe günkü seansına katılacak adayların, Aday Numaraları aşağıdaki listede bilgilerinize sunulmuştur.

ADAY numarası 101 ve üzeri olan adaylar ve listede isimleri açıklanan kız adaylar, 09 Haziran Perşembe günü saat 10:00'da Koordinasyon Sınavına katılacaklardır.

Sınav Yeri              : Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu  Cumhuriyet Mah. 1984 sk. no: 10 Esenyurt /İstanbul

Sınav Günü Üniversite Yerleşkemizden Servis Kalkacaktır.

09 Haziran 2016 Perşembe günü Özel Yetenek Sınavı

SERVİS SAATLERİ :  İstanbul Esenyurt Üniversitesi Yerleşkesi Hareket - 09.30