Anasayfa/ BESYO/ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI LİSTESİ (15 HAZİRAN 2016 ÇARŞAMBA)
ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

BESYO / Antrenörlük Eğitimi Bölümü 15 Haziran 2016 Çarşamba günü Özel Yetenek Sınavı  koordinasyon testi aday numaraları, sınava giriş gün ve saatleri ekli dosyalarda bilgilerinize sunulmuştur.

Önemli NOT : Yoğun Başvuru Nedeniyle Kayıtlar Devam Ettiği İçin Listeler Günlük Duyurulacaktır.

Sınav Yeri: Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu ( Cumhuriyet Mah. 1984 sk. no: 10 Esenyurt /İstanbul)

Sınav Günü Üniversite Yerleşkemizden Servis Kalkacaktır. Aday Numarası 1-50 arasında olan Erkek Adaylar 10.00-12.00, Aday Numarası 51-100 arasında olan Erkek Adaylar ile Kız Adaylar 13.00-17.00 saatleri arasında koordinasyon sınavına alınacaktır.

ADAY NUMARASI 101 ve Üzeri olan adaylar ile açıklanan listede ismi olmayan kız adaylar 16.06.2016 Perşembe Günü Sınava gireceklerdir.

SERVİS SAATLERİ :   İstanbul Esenyurt Üniversitesi Yerleşkesi Hareket - 09.30

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Yerleşkesi Hareket - 12.30