ETKİNLİK

Başlangıç Tarih:10.5.2018

İESU Bahar Şenliklerinde Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

İstanbul  Esenyurt Üniversitesi (İESU)'nde bahar şenliklerinin 5. si düzenlendi.

Bahar şenlikleri öncelikle 2017-2018 Eğitim öğretim yılında çeşitli müsabakalarda ve organizasyonlarda başarılı olan öğrencilere ödül töreniyle başladı.Ödül törenine Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnce, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Özyurt, İESU öğrencileri katıldı.Törende  ilk ödül,  Aşçılık bölümü öğrencilerine Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnce tarafından takdim edildi. Ekrem İnce öğrencilere başarılar diledi.Üniversitelerarası futbolda bu sene İstanbul Esenyurt Üniversitesi’ni 2. Ligden 1. Lige taşıyan Futbol Takımı'na ise plaketlerini Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe verdi. Alatepe’de öğrencilere plaketlerini dağıtarak başarılarından dolayı tebrik etti.Robot Team yarışmasında dereceye giren robot takımına ise ödülleri İstanbul Esenyurt Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Özyurt tarafından verildi.Okçuluk Müsabakaları'nda 3'üncülük elde eden Münevver Çoban’a plaketi Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik tarafından takdim edildi. Ve son olarak Halı Saha Turnuvası 1'incisi öğrencilere de ödülleri İstanbul Esenyurt Üniversitesi Kültür Müdürü Hüseyin Yaşar tarafından verildi.Ödül töreninin ardından festival kapsamında öğrenciler Canlı Langırt, Rodeo, Sumo ve Kareoke yaptı ve öğrenciler doyasıya eğlendi.İlk olarak Gece Yolcuları sahneye çıktı. Bilinen şarkılarıyla öğrencilere ve Esenyurt halkına eğlenceli anlar yaşattı. Daha sonra İlyas Yalçıntaş şarkılarını seslendirdi.Son olarak Derya Uluğ sahneye çıkarak hem öğrencilere keyifli anlar yaşattı hem de sınavlar öncesinde stres attırdı.