Recently added item(s)
  • Haberler
İstanbul Esenyurt Üniversitesi MEMUR-SEN İşbirliği

İstanbul Esenyurt Üniversitesi ile Memur Sendikaları Konfederasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı. Bu kapsamda Memur Sendikaları Konfederasyonuna bağlı SAĞLIK-SEN ve MEMSAĞ-SEN çalışan ve sendika üyeleri ile birinci derecedeki yakınlarına yüksek lisans programlarına kayıt yaptırmaları halinde ödemeleri gereken ücret üzerinden yüzde 35 indirim uygulanacağı belirtildi.
Protokol anlaşması İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sudi Apak, ve Memur Sendikaları Konfederasyonu Sağlık Sen Genel Başkan Vekili Durali Baki arasında İESU rektörlük makamında imzalandı.
Protokole göre Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Sağlık-Sen çalışanları ile üyeleri ve bunların birinci derece yakın akrabaları üniversitenin yüksek lisans programlarına kayıt olmaları halinde öğrenim ücreti üzerinden yüzde 35 indirim uygulanacak.
Protokol bir yıl süreyle geçerli olacak ve taraflardan herhangi biri anlaşmayı feshetmediği sürece protokol aynı koşullarda uzatılmış sayılacak.